Top
Over ons

Bij Brown Girl Decorations geloven wij dat je huis een toevluchtsoord moet zijn. Je eigen sanctuary! En dat je huis een afspiegeling is van wie je bent. Je huis moet een plek zijn waar je je het meest op je gemak voelt en waar je graag tijd doorbrengt met mensen die je lief zijn. Een echte thuis.

 
Wij helpen jou graag je eigen toevluchtsoord te creëren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kleurrijke, eigenzinnige, verrassende en vrolijke producten voor je huis, je kids en voor jezelf. 

Wij zijn altijd opzoek naar juist die merken en producten die bijzonder en mooi vormgegeven zijn en waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Via onze social media kanalen en nieuwsbrieven geven we je inspiratie en komen graag met jou in gesprek. We horen graag wat jij tof vindt en waar jij naar opzoek bent om je eigen sanctuary te creëren. 
 
Will jij geen update missen? Meld je aan voor de BGD nieuwsbrief. 


 
CREATE YOUR OWN SANCTUARYOver onze oprichtster
 
Onze oprichtster Nelly Gansekoele kreeg het ondernemers virus te pakken tijdens een bezoek aan een inkopers beurs. Daar kwam ze in contact met een aantal nationale en internationale merken en de mensen achter deze merken met ieder hun eigen mooie verhalen. Met haar achtergrond in internationale marketing dacht ze meteen aan het creëren van een business waar bijzondere merken met een goed verhaal een plekje kunnen krijgen.

Nelly is een rasechte creatieveling. Haar passie voor handgemaakte producten resulteerde in een blog (Brown Gril Decor Blog) die zij in 2011 opstartte waar zij interieur tips deelt en doe het zelf projecten bedenkt en deelt met haar volgers. Wil je een kijkje nemen in haar blog klik dan hier.